Wij zijn!

Twee toonaangevende bedrijven en een online platform die samenwerken in de zoektocht naar jou! Daardoor kunnen we diverse vormen van werk aan bieden. Zodat we jou het maximale kunnen bieden. Want wij zoeken enthousiaste collega’s, ZZP-ers en franchisers!

Wij zoeken jou!

Wij zijn

Perfectkeur


Perfectkeur B.V. is een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt, dat zit al in onze naam. Daarom leggen wij de lat hoog. Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot de bevlogen marktleider en landelijk specialist op het gebied van vastgoed inspecties en energielabels voor woningen en utiliteit.

Grote onderlinge betrokkenheid van ons team is de basis voor de relatie met onze klanten. Dagelijks helpen wij vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig, onze particuliere en zakelijke klantenkring. Dat zorgt voor veel trouwe klanten. Onze medewerkers zijn vasthoudend en laten niet los als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen.

Ons veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten levert een belangrijke bijdrage aan het woongenot en het beheer van vastgoed. Maar daar stopt het niet. Innovatie zit in onze genen. Dat prikkelt ons voortdurend tot het creëren van nieuwe diensten, inspecties en rapportages.

Perfectkeur, met inspecteurs door het hele land, voert al jarenlang de slogan “het oog van de meester”. Onze “meesters” zijn herkenbaar omdat ze hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Daar hebben we ze ook zelf voor opgeleid.

Dat wordt gewaardeerd. Daarom zijn we de betrouwbare partner van, een nog steeds snelgroeiend aantal, enthousiaste klanten. Daar zijn we trots op!

Bekijk de website van Perfectkeur.

Wij zijn

Woningkeur


De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. Woningkeur richt zich met haar diensten op zowel de particuliere als de zakelijke klant. Van bouwkundige keuring tot energie keuring. Vanuit de centrale backoffice bieden wij in de franchiseformule ondersteuning op zowel logistiek- als marketinggebied, zoals een call-center, centrale planning en administratieve afhandeling van de opdrachten. Tevens leveren wij vanuit eigen call center afspraken/leads en verzorgen vakinhoudelijke trainingen.

De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.

Bekijk de website van Woningkeur.

Wij zijn

Energielabel.com


Energielabel.com is een initiatief van Perfectkeur. Een netwerk van ZZP-ers met een focus op de zakelijk markt voor energielabels en -adviezen. Deze focus is echter naar aanleiding van de introductie van het ‘nieuwe energielabel’ (conform NTA8800) uitgebreid naar de woningmarkt.

Volop kansen dus voor betrokken ZZP-ers. Wij bieden werk, opdrachten en zorgen voor een volle planning. Wij bieden de mogelijkheid om in de particuliere woningmarkt actief te zijn, maar je kunt je ook te ontwikkelen op de zakelijk markt.

Bekijk de website van Energielabel.com

Menu